share-to-facebook
Schroth Therapy - CLICK AICI PENTRU DETALII
Schroth Therapy

Schroth Therapy

Metoda Schroth este o opțiune non-chirurgicală pentru tratamentul scoliozei, cifoscoliozei, hipercifozei, hiperlordozei si a spatelui plat. Folosește exerciții personalizate pentru fiecare pacient pentru a readuce coloana vertebrală într-o poziție optima si corecta.

Scopul exercițiilor Schroth este de a elonga, derota, alungi și stabiliza coloana vertebrală în plan bi si tridimensional. Acest lucru se realizează prin refacerea simetriei musculare și alinierea posturii, respiratia corectiva în partea indicata a cutiei toracice, crearea vectorilor de forta care pot corecta si hipercorecta pozitia coloanei vertebrale, a bazunului, membrelor interioare, membrelor superioare si a cutiei toracice.

Reeducarea pozitiei coloanei vertebrale va duce la resetarea biofeedback-ului neuromuscular al corpului, astfel incat sa se determine o noua schema a proprioceptiei corpului in raport temporo-spatial.
produs nou
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii si sunt de acord.

Kineto Zen,Metoda Schroth pentru tratament scolioza, cifoscolioza, hipercifoza,Metoda Schroth este o opțiune non-chirurgical pentru tratament scolioza, cifoscolioza, hipercifoza, hiperlordoza si a spatelui plat.,