sigla-kinetozen-romania

KinesioTaping

Kinesio Tape ameliorează disconfortul și facilitează drenajul limfatic prin ridicarea microscopică a dermei. Acest efect de ridicare formează efectul denumit ”waves” crescând astfel spațiul interstițial și permițând o scădere a inflamației, reducând presiunea, permițând în același timp un flux mai eficient de lichid limfatic în și din zona țintă.

Pe baza anilor de utilizare clinică, KinesioTaping-ul se aplică în mod specific pacientului pe baza nevoilor acestuia după evaluare. Rezultatele evaluării clinice dictează specificul aplicarii benzilor și alte posibile tratamente sau modalități.

Cu utilizarea benzilor „I” simple sau a modificărilor în forma unui „X”, „Y” sau a altor forme specializate, precum și direcția și tensiunea de întindere plasată pe bandă la momentul aplicării, banda KinesioTape poate fi aplicată în sute de moduri și are capacitatea de a reeduca sistemul neuromuscular, de a reduce inflamația, de a preveni rănirea și de a promova o bună circulație și vindecare și de a ajuta la revenirea corpului la homeostazie.

share-to-facebook

Kineto Zen,KinesioTape terapie cu benzi speciale pentru drenaj limfatic.,Kinesio Tape amelioreaz disconfortul și faciliteaz drenajul limfatic prin ridicarea microscopic a dermei, permițnd o scdere a inflamației,Tratamente kineto terapeutice mana, coloana vertebrala, Schroth. Kineto terapie recuperare mana. Scolioza, cifoza, exercitii coloana

Info request